Vitalifant - Heel jezelf

Meer vreugde en vitaliteit bij chronische ziekte


Je hebt een ziekte, maar je bent niet je ziekte.

Je bent meer dan je ziekte

   


Wil je weer meer energie voelen, maar wordt je steeds weer belemmerd door de grillen van je ziekte?

Wil je je wel weer eens  mens voelen in plaats van patiënt?
Ben je er ook klaar mee, om je te laten bepalen door je ziekte?
Ben je er klaar mee bepaald te worden door de beperkingen van je ziekte? 


Ik ben leefstijlcoach met een integrale benadering van de persoon. Mijn missie is de gezondheid, de zelfregie en de vitaliteit van chronisch zieken zo veel mogelijk te bevorderen. Als arts was ik hierin al kundig, nu ook nog ervarings-deskundig. Ik heb zelf aan den lijve ervaren wat het met je doet om ineens ziek te zijn en te blijven. Ik weet hoe het voelt om bepaald te worden door beperkingen. Maar ik weet ook hoe het is om weer te kunnen kijken naar mogelijkheden!

De bovenstaande gegevens gebruik ik alleen om contact met je op te nemen en een afspraak in te plannen.